طراحی وب : باید و نباید ها – بخش دوم

طراحی وب : باید و نباید ها – بخش دوم

  • سطح :
  • مطالعه : 1 دقیقه
  • 4554

باید و نباید ها در طراحی وب

 

 

امیدوارم که بخش اول این مقاله مورد توجهت قرار گرفته باشه توی بخش اول در مورد بایدهای بسیار مهم در طراحی وب صحبت کردیم توی این بخش می خوایم کارهایی که نباید در طراحی وب انجام بدیم صحبت کنیم البته این اصول ممکنه بیشتر از این موارد باشه اما خب من سعی کردم مهمترین هاش رو توی این دو مقاله بهشون اشاره کنم.

 

1 – نباید بازدیدکنندگان خود را منتظر بارگذاری محتوا کنید!

وقتی بازدیدکنندگان وب سایت شما بیش از اندازه منتظر لود آن بشن ، خسته می شن و اگر سایت شما به اندازه کافی سریع لود نشه ، احتمال زیادی وجود داره که سایت شما را برای همیشه ترک کنند. در صورت طولانی شدن لود سایت و یا محتوای آن ، حتی زیبا ترین لودیگ ها نیز نمی تواند مانع ترک بازدیدکنندگان سایت شما بشه…

 

بر اساس تحقیقات NNGroup research شما تنها 10 ثانیه فرصت دارید تا توجه کاربر را به محتوای خود جلب کنید.

 

2 – نباید لینک های داخلی را در همان برگه فعلی باز شوند

سعی کنید تمام لینک های داخلی سایت در برگه ( tab ) جدید در مروگر باز بشن در غیر اینصورت کاربر را مجبور به زدم دکمه back در مرورگر می کنی که مجددا باعث صرف زمانی برای بارگزاری صفحه قبلی میشه.

 

3 – نباید اجازه دهید تبلیغات توجه بیشتری از بازدید کننده را نسبت به محتوا جلب کند

تبلیغات می تونن محتوای وب سایت شما را تحت الشعاع قرار بدن و انجام کارها را برای کاربران دشوارتر کنن البته ناگفته نمونه که هر چیزی که شبیه تبلیغ باشه معمولاً توسط کاربران نادیده گرفته میشن اما شما به عنوان طراح وب همیشه باید سعی در کنترل میزان تبلیغات و کاهش آنها تا جای ممکن باشین.

 

 

4 – نباید صدای فایل های ویدئویی یا فایل های صوتی بصورت خودکار پخش شوند

پخش خودکار فیلم ها ، موسیقی یا اصوات موجود در پس زمینه اغلب باعث آزار کاربران میشه. از این حالت باید کم و فقط در موارد مناسب بشه.

فیلم های فیس بوک به صورت خودکار پخش می شوند اما بودن صدا ! تا کاربر درصورت تمایل اقدام به شنیدن صدای ویدئو کند در پست های ویدئویی اینستاگرام هم همین قضیه وجود دارد.

 

5 – نباید کاربرد پذیری را قربانی زیبایی کرد

نوع طراحی سایت یا رابط کاربری هرگز نباید در استفاده راحت کاربران اختلال ایجاد کنه, از داشتن زمینه های شلوغ در پشت محتوا ، طرح های رنگی ضعیف که مانع خوانایی سایت میشه

همچنین از کنتراست ( تضاد ) بیش از حد یا خیلی کم پرهیز کن.در طراحی وب همیشه یادتون باشه سادگی نهایت پیچیدگیه

کنتراست کم برای فونت ها نسبت به رنگ پس زمینه همیشه ایده بدی است

 

6 – نباید از متن و تبلیغات چشمک زن بیش از اندازه استفاده کنید

محتوایی که چشمک میزنه همیشه برای کاربران آزار دهندهست زیرا باعث پرت شدن حواس و سردرگمیشون میشه.

از به کارگیری متون چشمک زن پرهیز کنید.

خوب عزیزان به پایان بخش دوم و این مقاله رسیدم امیدوارم نکاتی که اشاره شد مد نظرتون قرار گرفته باشه. شما هم اما اگر نکته ای رو می دونید که در طراحی وب و رابط های کاربری باید مد نظر قرا بگیره خوشحال می شیم که در بخش کامنت های این پست برامون بنویسد.

پرسش و پاسخ

اولین دیدگاه رو شما برای ما ارسال و کنید

کاربر گرامی : برای ارسال دیدگاه خود ابتدا باید در سایت لاگین نمایید.